AURICKÁ FAREBNÁ TYPOLÓGIA A SEXUALITA ŽIEN....

15.02.2008 Celý región

Význam farby... .\r\nSme farby, ktoré si obliekame a tým podvedome dopĺňame svoje chýbajúce energie.
Farby môžeme použiť ako farbu odevu, posteľnej bielizne, miestnosti, dekorácií. Podľa testu farieb života, ktorý úzko súvisí s našou voľbou farieb sa dá zaradiť použitie troch farebných typov aury (telesný, mentálny a citový )a ženskej sexuality nasledovne...
***
Telesné farby:
Červená farba – sloboda telesná i sexuálna. Pomáha žiť teraz a tu s nadšením, silou, odvahou a sebadôverou... Veľa červenej vedie k tomu, aby sme sa naučili nájsť si vhodný ventil pre nadbytok energie. Naučiť sa kedy to vzdať a kedy v úsilí vytrvať. Sex je pre týchto ľudí zdravý zmyslový zážitok a nutnou súčasťou života. Je oslavou toho, že sa nachádzame v hmotnom tele. Pomáha radovať sa z chutí, vôni a dotykov. Nie je to spojenie s láskou a súcitom, je to čistá vášeň, zmyselnosť a živočíšna telesnosť... .

Oranžová farba (ak sme vo forme) umožní brať sex ako zábavu, príjemné uvoľnenie života , ak sme mimo formy, je oranžová výzvou na dobývanie. Ak dosiahneme, čo chceme, odhodíme objekt záujmu alebo naň zabudneme. Oranžovú nezaujíma cit alebo súcit. Dobrá kondícia je príznakom príťažlivosti pre druhé pohlavie.

Purpurová (Magenta) ponúka štýlové experimenty alebo pokus druhého úplne dôkladne poznať. Sex je potešením , ak je vždy iný, vzrušujúci a nepredvídateľný, „ magnetoví“ s partnermi zostanú. Obvykle však monogamní nie sú.

Žltá prináša hravosť v milovaní, zároveň citlivosť a ohľaduplnosť. Je harmóniou radosti i fyzického uvoľnenia. Zachovať vernosť jednému partnerovi je ťažké. Monogamia ich zbavuje výberu a ďalších možností. Ak sa však zamilujú sú verní a boja sa že neverou ublížia.

Mentálne farby:
Mentálne zlatá nemá veľmi silné sexuálne pudy. Nie že by ju sex netešil, ale potrebujú v ňom mentálny poriadok. Napr. sa mu venujú určitý deň v týždni. Využíva návykový spôsob života. Platia účty, prinášajú si domov prácu alebo riešia bankové konto. Sex sa môže stať nudnou a predvídateľnou záležitosťou.

Telesne zlatá je sexuálnejšia. Vnímajú telesné vnemy cez dotyky. Najprv si vytvoria pocit bezpečia a dôvery, až potom sa oddajú sexu. Chce to u nich viac času.

Citlivo zlatá pôsobí zdržanlivo, aj keď je plná lásky a vrelosti. Sex prežíva citlivo, oddane a s nehou. Váži si seba i iných natoľko, že nemôžu nikoho sexuálne využívať. Je lojálna, monogamná, oddaná a úprimná. Konflikty riešia kľudne a rozumne.

Milujúca zlatá musí mať pri sexe pocit bezpečia, istoty a partnerom dôverovať. Zriedka sa uvoľnia tak, aby prepadli vášni. Hoci sú radi s partnerom. Ktorému dôverujú, sex nie je ich prioritou.

Zelená zbližuje sa iba s tými, ktorí ju uznávajú a obdivujú. Snaha o bytie sami sebou. Sex ako nátlaková hra. Závislosti .

Emocionálne farby:
Modrá- chce byť milovaná ale nedáva pocit, že by mala o to žiadať. Pre modrú je dôležitejšia láska ako sex. Táto čistá duša vyrastá vo vier, že môže spať len s tým, koho miluje. Ťažkosti s orgazmom ak necítia ozajstnú lásku. Sex je zážitok hlboko emocionálny. Vyjadruje lásku a odovzdanie sa partnerovi...
Indigo- nezriedka sa javia obojpohlavne. Homosexuálne, heterosexuálne, bisexuálne, asexuálne. Sexualita pre nich nie je dôležitá, dôležitá je spiritualita. Vyžadujú poctivosť a nikoho bytostne neodsudzujú...
Fialová- miluje sex a vášeň. Je to kozmický zážitok. Presmerujú energiu do sexu alebo nového vzťahu a tým dospieva k lepšiemu sústredeniu a vízii...
Levandulová- expetimentujú s predstavivosťou, ale nemajú pôžitok, ak ich vedie k záväzku. Najlepšie vychádzajú s s citlivými, slobodomyseľnými partnermi...
Číra- môže spôsobovať traumu a stáva sa sexuálne zdržanlivá. Môže pôsobiť i bezcitne a frigidne. Dáva prednosť ústraniu pred vzťahmi... .
Britská skupina U2 v svojej skladbe spieva :“Ženy potrebujú sex tak, ako ryba bicykel. “ Zaujímavé by bolo, či by rybám narástli nožičky, ak by sme sa my ženy naučili prijímať také, aké sme... ..
 

Vyberte región